Karate

2021.12.23. 11:00

Tizenegy érmet hoztak haza az ajkai fiatalok

Ajka Az ajkai Sun-Dome SE nyolc versenyzővel képviseltette magát a Shotokan Karate Liga Országos Bajnokságán, amelyet az Agria Shotokan Karate Egyesület az Egri Városi Sportiskola segítségével szervezett.

Horváth Gábor

Az ajkaiak nyolcan szerepeltek az év utolsó versenyén. Mindenki érmet szerzett

Forrás: Egyesület

Az egri megmérettetésre, amely egyben a Magyar Karate Szakszövetség utolsó idei hivatalos versenye is volt, szép számú nevezés érkezett. 
A színvonalas rendezvényen megjelent Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, Juhász Ferenc, a szakszövetség alelnöke, Kovács Géza, az Egri Városi Sportiskola Igazgatója, Takács Miklós, a Shotokan Liga elnökségi tagja, valamint Roppantó Róbert, a Magyar Karate Szakszövetség versenyellenőre. Mészáros János beszédében kiemelte a karate olimpiai sikerének jelentőségét, a testnevelő tanárok képzését, valamint a tradicionális karate fontosságát. 
Az ajkaiak sikeresen szerepeltek az erős mezőnyben, összesen 11 érmet tudtak szerezni hét arany, három ezüst, és egy bronz megoszlásban. Eredményeik, Erdélyi Virág, arany: junior női küzdelem, arany: U-21 női küzdelem arany. Szlotta Blanka, arany: kadet női küzdelem, ezüst: junior női küzdelem. Rózsavölgyi Patrik, ezüst: kadet férfi küzdelem, arany: junior férfi küzdelem. Keller Boldizsár, arany: gyerek 10-11 küzdelem. Somogyi Bence, arany: kadet férfi küzdelem. Rózsavölgyi Pál, arany: veterán férfi küzdelem. Horváth Márton, ezüst: kadet férfi küzdelem. Horváth Árpád, bronz: veterán férfi küzdelem. HG 
 

Az ajkaiak nyolcan szerepeltek az év utolsó versenyén. Mindenki érmet szerzett
Fotó: egyesület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában