Negyven gólt kaptak a vendégek

2022.01.19. 19:10

A balatonfüredi kézilabdacsapat izlandi vetélytárs ellen gyakorolt otthon

Gólzáporos edzőmeccsen győzte le izlandi ellenfelét szerdán a Balatonfüredi KSE NB I-es kézilabdacsapata.

Horváth Gábor

Kemény László (középen) négyszer volt eredményes az edzőmeccsen

Forrás: Pesthy Márton/Napló

A balatonfürediek második idei felkészülési találkozójukat játszották, múlt pénteken a Csurgó ellen léptek pályára György László tanítványai. A tartalékos BKSE két góllal alulmaradt vendégével szemben, de a hazaiak összességében jó teljesítményt nyújtottak.

A második ellenfél a hazánkban edzőtáborozó izlandi KA Island csapata volt. A fürediektől természetesen hiányoztak még a válogatott játékosok, úgymint Bóka Bendegúz, Topic Petar, Rodríguez Pedro, illetve a bosnyák Dejan Malinovic. A korábban betegséggel küszködő Szöllősi Balázs és Határ Péter szintén nem voltak ott a csapatban. A felek 9-9-ig fej fej mellett haladtak, aztán a házigazda elhúzott, 13-9. A BKSE tudta növelni előnyét, a legnagyobb különbség pedig a meccs végére alakult ki. 

Eredmény: BKSE–KA Island 40-29 (22-16). Balatonfüred. V.: Bóna, Földesi. BKSE: Andó, Bősz (kapusok), Ág 2, Varga M. 5, Dénes, Kemény 4, Németh B. 2, Gostovics 8 (3), Brandt 9, Szmetán M. 2, Szűcs B. 1, Fadhle, Gálfi, Valler 1, Kepess, Jánosi 6. Kiállítások: 14, ill. 4 perc. Hetesek: 3/3, ill. 2/2.

A fürediek csütörtökön is pályára lépnek, 16.30-as kezdettel a Kecskemét lesz a vendégük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában