Foci

2022.01.21. 14:19

Akadémisták érkezhetnek Füredre

Sorra játssza előkészületi mérkőzéseit az NB III Nyugati-csoportjában szereplő Balatonfüredi FC: szerdán a Főnix FC ellen meccseltek és maradtak alul 1-0-ra, míg szombaton már a Gerjeni SK-t fogadják 11 órától, hazai környezetben.

Juhász-Léhi István

Borgulya István, a fürediek edzője elmondta, hogy a szerdai találkozón hét próbajátékos lépett pályára, így szakmailag nem igazán szerette volna értékelni a meccset. Örült a próbázóknak, akik közül hármat minden bizonnyal le is fog igazolni a BFC. A kiszemelt labdarúgók – akik a Vasas és a Fehérvár akadémiájáról érkezhetnek - a szakember szerint a bentmaradásért vívott harcban segítségükre lehetnek. 

 

A Naplónak elmondta azt is, hogy a felkészülés legnehezebb időszaka jön, hiszen a közepén járnak a munkának, és nehéz, dolgos héten vannak túl labdarúgói. Ez nem lesz másként a jövő héten sem, hiszen ezek a nehéz napok még folytatódnak, ugyanakkor a most szombati mellett a jövő szerdai felkészülési találkozó is a próbára érkezőknek lesz alárendelve. Azonban egy hét múlva már azt a csapatot szeretné pályára küldeni Borgulya István, amely talán már a Győri ETO II elleni február közepén esedékes nyitányon is ki tud majd futni. 

 

Megtudtuk, a munkát nem könnyítik meg a covidosok sem, akik egyelőre otthon vannak karanténban, és azok sem, akik még a tavalyi sérüléseikből lábadoznak.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában