FC Ajka

2022.01.15. 16:35

Győzelem Lipcsei Péter csapata ellen

Második idei felkészülési találkozóján sikert aratott az FC Ajka labdarúgócsapata, amely a szintén NB II-es Soroksár vendégeként lépett szombaton pályára.

Horváth Gábor

Fotó: Penovác Károly/ Napló

Az ajkaiak szerdán kezdték az edzőmeccsek sorát, Kis Károly legénysége Székesfehérváron találkozott a Doroggal és kapott ki 1-0 arányban.

Veszprém megye legjobb futballcsapata a Soroksár ellen folytatta a sort, a szombati mérkőzésen a házigazdák vezetést szereztek, és az első félidőt követően vezettek. A szünet után azonban csak a vendég együttes talált a hálóba, 3-1-es ajkai győzelemmel zárult a gyakorlás.

Eredmény: Soroksár-FC Ajka 1-3 (1-0). Budapest. Soroksár SC: Varga - Ternován, Gyömbér, Valencsik, Kópis, Hudák, Haris, Korozmán, Csernik, Lőrinczy, Magyari. Csereként lépett pályára: Ladányi, Lovrencsics. Edző: Lipcsei Péter.

FC Ajka: Horváth D. - Szűcs, Heffler (Görgényi, 46.), Tar, Csemer (Présinger, 46.) - Tajthy (Stoiacovici, 46.), Tóth, Murka - Vizler (Berzsenyi, 46.), Sejben (Orosz, 60.), Dragóner (Kenderes, 46.). Edző: Kis Károly.

Gólszerző: Csernik (34.), ill. Tar (60.), Murka (70.), Berzsenyi (83.).

Az ajkaiak még egy edzőmeccset játszanak a bajnoki folytatás előtt, a főpróbát január 23-án, otthon tartják az NB III-as Pápai Perutz FC ellen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában