Kézilabda

2022.01.27. 19:00

Országos döntő Balatonfüreden

A Balaton-parti város ad otthont az V–VI. korcsoportos kézilabda-diákolimpia országos döntőjének, amelyen három Veszprém megyei csapat is szerepel.

Horváth Gábor

Nívós, izgalmasnak ígérkező diákolimpiai finálét rendeznek péntek és vasárnap között Balatonfüreden. A megmérettetésen nyolc-nyolc fiú- és lánycsapat lép pályára, a mezőnyben három Veszprém megyei együttes is ott van. A fiúknál a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium, valamint a veszprémi Noszlopy Gáspár Gimnázium is kiharcolta az országos döntőbe kerülést, illetve a Noszlopy-iskola a hölgyeknél is képviselteti magát. 

A mérkőzéseket a Balaton Szabadidőközpontban és az Eötvös-iskola sportcsarnokában játsszák majd, pénteken 9 és 19 óra között, szombaton 8 és 19 óra között, vasárnap pedig 8 és 14 óra között. Ma 17 órától tartják a megnyitót. 

A résztvevők csoportmeccsekkel kezdenek, két-két négycsapatos mezőnyben. A körmérkőzéses lebonyolítás után az első két-két helyezett játssza az elődöntőt, a harmadikok és a negyedikek szintén helyosztón döntenek az ötödik–nyolcadik helyek sorsáról. A lányok fináléját vasárnap 11.30-kor, a fiúkét 13 órakor rendezik a Balaton Szabadidőközpontban. 

 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában