Egy játékossal szerződést bontottak

2022.01.07. 18:36

Újabb brazilt szerződtetett a veszprémi futsalklub

Brazil légióssal erősödött az NB I-es csapata játékoskerete - jelentette be a megyeszékhely futsalklubja. Egy játékossal szerződést bontottak.

Horváth Gábor

Serginho (balra) és az új szerzemény, Everton Felipe

Forrás: Balaton Bútor FC Veszprém

Everton Felipe személyében brazil futsalossal bővült a Balaton Bútor FC Veszprém játékoskerete. Az újonc Serginho Paulista mellett a második brazil lesz a bakonyiaknál.
A klub közlése szerint Everton Felipe 31 éves, jobb lábas, hazájában bajnokcsapat tagja is volt, ő és Serginho Brazíliában is szerepeltek egy együttesben. A veszprémiek egy futsalostól elköszöntek a napokban, Klcso Gábor kapus szerződését közös megegyezéssel bontották fel a felek.
A Balaton Bútor FC az NB I alapszakaszának hajrájára készül, a csapat célja az, hogy kiharcolja az első ötbe, azaz a felsőházba kerülést. Fehér Zsolt alakulata jelenleg a harmadik helyen áll, három forduló van hátra. A veszprémiek hétfőn a Magyar Kupában szerepelnek,  a Lurkó Focimánia ellen, Szászbereken lépnek pályára 19 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában