Közösen fejlődni

2022.02.22. 08:44

A fiatalok fejlődését segíti az új együttműködi szerződés

Együttműködési szerződést írt alá, s ezzel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót az Ifj. Ocskay Gábor Nemzeti Jégkorong Akadémia, a Veszprémi Jégkorong Sportegyesület, valamint a Veszprém Fiatal Sportolóiért Közhasznú Alapítvány a minap.

Horváth Gábor, FMH

A képen balról: Máhl krisztián, Németh Balázs, Fekti István és Kovács Csaba Fotó: Fehér Gábor/FMH

A három fél a több mint tíz éve tartó közös munkát emeli még magasabb szintre, ezzel is segítve a régió fiataljainak és a veszprémi műhely fejlődését.

 

 

- Évek óta jó kapcsolatot ápolunk és az idei évtől szoros együttműködésben dolgozunk a székesfehérvári ifj. Ocskay Gábor Nemzeti Jégkorong Akadémiával. Ennek eredményeként folyamatosan tudunk fejlődni és a nálunk sportoló fiataloknak egyre több lehetőséget, és egyre jobb szakmai hátteret biztosítani. Mindkét klub elhivatott a női szakág fejlesztésében is, éppen ezért ettől a szezontól közösen dolgozunk a női jégkorong fejlesztésén is – mondta el lapunknak Máhl Krisztián, a veszprémi jégkorongosok elnöke, szakmai igazgatója, aki Németh Balázzsal, a Veszprém Fiatal Sportolóiért Közhasznú Alapítvány vezetőjével járt Székesfehérváron.

 

 

A házigazda akadémia vezetőségének részéről Fekti István és Kovács Csaba volt jelen az eseményen.

 

 

Máhl Krisztián a női jégkorong fejlesztésével kapcsolatban lapunknak megjegyezte: “Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a lányoknak megfelelő jövőképet tudjunk biztosítani ebben a sportágban, éppen ezért törekszünk a női jégkorong minél szélesebb bázisának kialakítására. Éppen ezért a 2021/22-es szezonban a Fehérvár 19 Jégkorong Akadémia Alapítvány és a Veszprém Fiatal Sportolóiért Közhasznú Alapítvány közösen csapatokat indított a női U25-ös bajnokságban.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában