BFKA-Veszprém

2022.02.01. 20:20

Búcsúztak a fiatalok a Magyar Kupától

Gólzáporos mérkőzésen maradt alul a BFKA-Veszprém NB I/B-s alakulata az első osztályú Gyöngyössel szemben a kézilabda Magyar Kupa negyedik fordulójában.

Horváth Gábor

Hét vendéggóllal kezdődött a találkozó, a hetediket a korábbi veszprémi kedvenc, Uros Vilovski lőtte a hazaiak hálójába. A fiatal, tartalékos bakonyiak nem adták fel, igyekeztek kihozni a maximumot magukból és a találkozóból. Összességében dicséret illeti őket, hiszen jó támadójátékkal 29 találatot értek el.

Eredmény: BFKA-Veszprém–Gyöngyös 29-41 (13-21). Veszprém, 100 néző. V.: Héjja, Kónya. BFKA-Veszprém: Oláh, Reidmar (kapusok), Szűcs 4 (1), Körtélyesi 5, Bakos 2, Almásy 4 (2), Szabó M., Nagy Á. 5., Tóth I. 3, Pintér 2, Végh 2, Balogh 2. Edző: Dinko Dankovics. Gyöngyös: Merkovski, Tomic (kapusok), Vasic 7, Nkousa 3, Ubornyák 3, Varsandán 7 (2), Hegedűs 4, Gábori, Duris, Vilovski 6, Rosta B., Gerdán, Papp 2, Hadimovic 7, Gráf 2 (1), Markz. Edző: Konkoly Csaba.

Kiállítások: 2, illetve 10 perc.

Hétméteresek: 5/3, ill. 3/3.

A Magyar Kupa negyedik fordulójában NB I-es csatákat is rendeznek: a Balatonfüredi KSE a Ferencváros otthonában, a Fejér-B.Á.L. Veszprém a Csurgói KK vendégeként lép pályára. Mindkét meccs február 9-én lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában