Bezárnak

2022.02.23. 14:00

Jégkorongmeccs a szigligeti jégpálya záró hétvégéjén

A helyi és környékbeli sportkedvelőkből összeállt jégkorong csapat most szombaton este 21 órától lép utoljára pályára ebben a téli szezonban a Szigliget Várudvar jégpályáján.

Szijártó János

A jégkorong együttes szombaton este az utolsó fellépésre készül, de novemberben újra kezdik Fotó: A szervezők

- Számos mérkőzésen vagyunk túl, ez lesz az utolsó, mivel márciustól a pálya már nem működik, ám terveink szerint idén novemberben, a nyitás után ismét visszatérünk - tájékoztatta lapunkat a jégkorong csapatot és a meccseket szervező Bakos Asztrik. Azt is megtudtuk, hogy az utolsó jeges hétvégét igyekeznek felejthetetlenné tenni a Várudvarban, hiszen a jégkorong mérkőzésen kívül számos meglepetéssel, jó programmal készülnek a házigazdák.

 

Február 26-án, szombaton 16 órától DJ Pejkó tüzeli fel a hangulatot remek mixeivel. Lesz tombola, a Bárban Happy Hour akció is vár a látogatókra, az este csúcspontjaként pedig a Szigliget Várudvar feliratot is meggyújtják. Aztán novemberig, az újbóli nyitásig pihentetni lehet a korcsolyacipőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában