A Tatabányát fogadják

2022.02.18. 19:27

Kiélezett mérkőzés várható a Perutz Stadionban

Rangadóval folytatódik a Perutz FC számára az NB III-as labdarúgó-bajnokság. Az ötödik helyen álló pápaiak vasárnap a tőlük egy ponttal lemaradó, hatodik helyezett Tatabányát fogadják.

Napló-információ

Fotó: Archv

Az idénynyitón a Komárom ellen gól nélküli döntetlennel kezdte az évet a pápai együttes. A pápaiak visszafogottabb kezdés után a félidő felétől már egyenrangú ellenfelei voltak a vendégeknek, és a folytatásban volt is esély a három pont otthon tartására, végül azonban megosztoztak a pontokon a csapatok, ami a látottak alapján igazságosnak mondható.

- Eleinte látszott rajtunk a megilletődöttség, nehezen vettük fel a mérkőzés ritmusát, kapkodtunk, ami miatt pontatlanok voltak a passzok - mesélte a pápaiak csapatkapitánya, Hanzl Máté, aki a mérkőzés 56. percében lépett pályára. – A 30. perctől úgy láttam, kezdett összeállni a játék, kiegyenlített lett a küzdelem. Tipikus egygólos meccs lehetett volna, sajnos a helyzeteink kimaradtak.

A 22. forduló előtt mindössze egy pont választja el a Perutz és a Tatabánya csapatát egymástól, ősszel a Grosics Gyula Labdarúgó Stadionban nem született gól, a pápaiak célja, hogy vasárnap megszerezzék idei első győzelmüket.

- Sokkal nehezebb mérkőzésre számítok, mint a Komárom ellen - folytatta a pápaiak középpályása. – Sokat gyakoroltuk a játék azon elemeit, ami nem ment a Komárom ellen, bízom benne, hogy a kapu előtt higgadtabbak leszünk. Kemény 90 percre készülünk egy szívós, jó erőkből álló Tatabánya ellen.

Hanzl Máté elmondta, a téli felkészülés során átesett a koronavíruson, így heteket kellett kihagynia, most sincs még 100 százalékos állapotban, de minden nap keményen dolgozik azért, hogy minél előbb utolérje magát. A bakonyaljaiaktól Zsirai Martin eltiltott, Szilágyi Adrián sérült, Nagy Tamás viszont visszatérhet. A találkozó február 20-án, 14 órakor kezdődik a Perutz stadionban, a belépés ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában