labdarúgó NBIII

2022.02.20. 17:39

Sajnos ezúttal is csak döntetlenre futotta

Hiába dolgozott ki számtalan helyzetet, amikből csak egyet tudott gólra váltani a VLS Veszprém, így meg kellett elégednie az egy ponttal a Puskás II otthonában a labdarúgó NB III vasárnapi játéknapján.

B. Virág Rita

Forrás: pixabay.com

Puskás Akadémia II–VLS Veszprém 1–1 (1–1)

Felcsút. Jv.: Juhász B. Puskás Akadémia II: Kiss Á. – Alaxai, Magasföldi, Bakos, Gazdag, Slagveer (Makara), Szin, Janyickij (Kicsun), Farkas B., Nahirnij, Faustino De Melo Weslen. Edző: Nagy Ádám. VLS Veszprém: Héninger – Schőnig, Gulyás, Galacs (Dobsa), Major, Gálfi, Somogyi, Baldauf, Vass (Varga M.), Krebsz, Zachán. Edző: Pető Tamás.

Gólszerzők: Slagveer, ill. Major.

Jól kezdett a tabella harmadik helyén álló Veszprém, s ennek köszönhetően az első negyedóra végén előnyhöz is jutott: Zachán indította Gálfit, akit csak szabálytalanság árán tudtak feltartóztatni a tizenhatoson belül, s a játékvezető jogosan tizenegyest ítélt. A büntetőt Major higgadtan helyezte a hazaiak kapujába, 0-1.

A 61. percben jött az egyenlítés: Héninger rossz ütemben futott ki és a pontos indítást kapó Slagveer az üres kapuba emelt, 1-1.

Címkék#foci#nbII

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában