Egyedüliként egyéniben

2022.03.20. 10:48

VIDEÓ! Sikeresen átúszta a téli Balatont Czettele Győző (Frissítve)

Átúszta a téli Balatont Czettele Győző, aki ötfokos vízben, enyhe hullámokban indult el Tihany-révből vasárnap délelőtt, 1250 méter állt előtte a túlsó partig.

Kovács Erika

Fotó: Pesthy Márton / Napló

  A budapesti fiatalember az úszás előtt futott és fekvőtámaszt végzett a parton. Az embert próbáló rendezvényt Zimányi András, az első téli Balaton átúszó szervezte, melyen több váltó csapat is részt vesz.

Forrás: Pesthy Márton / Napló

- Kitűnően érzi magát az úszó, körülbelül 150 méter lehet neki hátra a partig - ezt mondta érdeklődésünkre Zimányi András, aki másokkal együtt egy mentőhajóval kísérte Czettele Győzőt. Egyéniben csak Czettele Győző teljesítette ezt a távot. 44 perc 30 másodperc alatt úszta át a Balatont. Megérkezett Szántódra. Jelenleg a visszamelegítést végzi az úszó. 

Forrás: Pesthy Márton / Napló

Vidáman, jókedvűen, viccelődve szállt partra Czettele Győző Szántódnál az ötfokos Balatonból, a visszamelegedéssel sem adódott semmilyen problémája, kitűnő sportembert lehetett látni a téli Balaton átúszáson vasárnap. Hasonló elismerés illeti meg a váltó csapatok tagjait is, akik szintén átúszták a téli és hullámzó Balatont Szántód és Tihany között. Az úszásról részletesen később írunk.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában