Komoly feladatok előtt állnak

2022.03.11. 15:28

Danyi Gábor segíti a veszprémi kéziseket

Akinek még nem nyilvánvaló, annak eláruljuk, Tombor Csaba vezetőedző már biztosan nem fog visszatérni az NB I-es Fejér-B.Á.L. Veszprém kispadjára.

B. Virág Rita

Forrás: Pixabay

A klub közösségi oldalán számolt be róla, hogy a szezon hátralévő részében BL-győztes szakember segíti a napi munkát.

A Fejér-B.Á.L. Veszprém gárdája komoly feladatok előtt áll: a bajnokságban a bennmaradás kiharcolása a célja, a Liga Kupában a legjobb négy közé jutott, és a Magyar Kupában is a négy közé jutásért harcol. 

Éles József klubtulajdonos azonban nem lehetett maximálisan elégedett a nyáron Tatabányára tartó Tombor Csaba vezetőedzővel, mert szabadságra küldte. Azóta két hét telt el, és az egyesület közösségi oldalára feltöltött cikkből az derül ki, a következő hónapokban Danyi Gábor, a Győri Audi ETO KC női gárdájával BL-t nyerő szakember segíti továbbiakban a társaság munkáját. A tréner heti háromszor tart edzést Veszprémben és a mérkőzéseken is részt vesz. Elvileg a szombati, Gyöngyös elleni bajnokin is ott lesz a Veszprém Arénában. A Gyöngyöst Konkoly Csaba iránytja, aki nyártól a veszprémiek edzője lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában