Életben tartott remény

2022.03.09. 21:04

Hátrányból is képes volt felállni és fordítani a Veszprém

Megszerezte első sikerét az NB I-es futsalbajnokság rájátszásában a Balaton Bútor FC Veszprém, amely az MVFC Berettyóújfalut fektette két vállra egy rendkívül színvonalas, izgalmas csatában.

B. Virág Rita

Forrás: Nagy Lajos/Napló

Veszprém–MVFC 5-3 (1-0)

Veszprém, 800 néző. V.: Hartung. Balaton Bútor FC Veszprém: Spandler – Tatai, Fridrich, Pál, Rutai. Csere:  Komáromi, Everton, Sergio, Matyi, Koncsol, Dorogi, Fellembek, Molnár, Kiss. Edző: Fehér Zsolt. MVFC Berettyóújfalu: Mezei – Horváth N., Nagy I., Rábl, Rafinha. Csere: Kártik, Matheus, Daróczi, Szabó P., Takács, Duró, Nagy D. Edző: Trencsényi János.

G.: Fridrich 11., Pál 23., 35. , Tatai 34., Rutai 35., ill. Szabó P. 29., Nagy I. 30., Rafinha 32.

A felsőházi rájátszás első két fordulójában nem sikerült pontot szereznie a veszprémieknek, ezért különösen fontos volt, hogy a Berettyóújfalu ellen győztesen hagyja el a pályát Fehér Zsolt legénysége.

Az első játékrészt kemény küzdelem és nagy tempó jellemezte, mindkét oldalon több helyzet is adódott, a Veszprém ezek közül egyet gólra tudott váltani, Fridrich volt eredményes, 1-0. A félidőig ez az eredmény már nem változott.

A szünet után Pál nagy erejű lövésével 2-1-re vezetett a Veszprém, azonban feltámadt az MVFC és zsinórban három találattal fordított (2-3).

Tatai jókor villant, 3-3-ra alakult az állás, aztán egy percben belül Rutai, majd Pál is betalált, így 5-3-ra nyert a Veszprém és életben tartotta döntős reményeit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában