Csakis a három pont a cél

2022.03.09. 08:00

Két vereség után javítana a veszprémi futsalcsapat az NB I-ben

Rendkívül fontos meccs előtt áll a futsal élvonalban a Balaton Bútor FC Veszprém, amelynek mindenképpen nyernie kell ma ahhoz, hogy életben tartsa bajnoki álmát, a fináléba kerülést.

Horváth Gábor

Tatai Józsefék igen fontos összecsapásra készülnek Fotó: Pesthy Márton/Napló

A felsőházi rájátszás első két fordulójában nem sikerült pontot szerezniük a veszprémieknek, akik a nyitányon a címvédő Haladással szemben maradtak alul hazai pályán (0-2), majd a múlt héten kikaptak az Újpest vendégeként is (6-7).

Fehér Zsolt vezetőedző a két találkozóra visszatekintve elmondta: a mutatott játékkal összességében elégedett.

– A Haladás ellen jó hozzáállással, jól játszottunk, ezt a szurkolók mérkőzés utáni vastapsa is bizonyította. A teljesítményünkkel az Újpest elleni mérkőzésen sem volt gond, a hazaiak fölé nőttünk, ugyanakkor súlyos egyéni hibákat követtünk el. Tettük ezt ráadásul nagyon rossz lélektani pillanatokban, ennek köszönhető, hogy nem sikerül pontot szereznünk. Most verhetjük a fejünket a falba, mert győzelmi kényszerbe kerültünk, célunk megvalósításához mindenképpen meg kell vernünk a Berettyóújfalut – fogalmazott a szakember.

Az MVFC Berettyóújfalu szokatlan időpontban, ma látogat a Március 15. úti sportcsarnokba, az összecsapás 18.30-kor kezdődik. A háromszoros bajnok sikerrel kezdte a rájátszást, a DEAC ellen bizonyult jobbnak, majd a múlt héten kikapott a Haladástól.

– Volt egy kisebb kisiklása a Berettyóújfalunak, amelynek meg kellett küzdenie a felsőházba kerülésért, de azóta ismét jó meccseket játszik. Megint a régi Berettyót láthatjuk a pályán, jó csapat, jó ellenfél. Ettől függetlenül nekünk csakis a három pont a célunk. Sajnos az előjelek nem jók, az elmúlt időszakban nem tudott a keret együtt készülni. Pál Patrik egész héten nem edzett, Sergio és Bencsik Ádám sérült. Így is vállalnák a játékot, de nem szeretnénk kockáztatni, hogy később minél többet segíteni tudjanak a csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában