Összefogás

2022.03.10. 12:42

Kijevi kosarasoknak segítenek

A Veszprém Kosárlabda Klub vezetőedzőjének, Zeljko Lukajicnak erős kötődése van az egyik kijevi kosárlabda klubbal, ahol egykori tanítványa edzőként dolgozik.

B. Virág Rita

Forrás: Pixabay

Az akadémiának nemcsak a csarnoka sérült meg az orosz támadásokban, de a játékosok, edzők és családjaik kénytelenek voltak elmenekülni a tűz alá vett városból. Az ő megsegítésükre fogott össze a veszprémi kosárlabdás közösség. A menekültek az egyesület szervezésében pénteken az NKA elleni NB I/B-s bajnoki mérkőzésre kisbuszokkal érkezik a Vetési gimnáziumba. Az elszállásolásuk és a munkalehetőségük megoldása már vagy megoldódott, vagy jó úton halad afelé. Azonban az előttünk álló hosszú hétvégére az ellátásuk biztosításában örömmel fogadja a VKK a segítséget. Aki megteheti, attól várják az adományokat a mérkőzés előtt: ásványvízre, tartós élelmiszerekre, készételkonzervekre, hosszú lejáratú kenyerekre, tisztálkodószerekre, személyes higiéniás eszközökre, törölközőkre, egyéb hasznos tárgyakra, elemekre, gyertyákra, kötszerekre, gyógyszerekre lenne még szükség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában