Minden gyermek ajándékot kapott

2022.03.22. 11:27

Röplabdafesztivált rendeztek a legkisebbeknek

A legkisebb röplabdás korcsoport számára rendeztek úgynevezett régiófesztivált nemrég Balatonfüreden.

Horváth Gábor

Forrás: Szente Benjamin/SzBRA

Az U10 Országos Manó Bajnokság elnevezésű eseményre összesen 17 csapat nevezett, az ország több pontjáról érkeztek résztvevők a Magyar Röplabda Szövetség hivatalos rendezvényére.

A programnak a Szent Benedek Röplabda Akadémia adott otthont, a házigazda öt együttessel képviseltette magát.

A gyerekek speciális technikával, könnyített labdával játszottak. A meccsek 12 percesek voltak, és minden csapat négyszer lépett pályára. Ebben a korcsoportban még nincs eredményszámítás.

A korosztályos versenysorozat kabalafigurája a nyuszi, ami meg is látogatta a kicsiket a régiófesztiválon. A nap végén minden gyermek ajándékot kapott, a meglepetést a Szent Benedek RA extraligás csapatának két játékosa, Almina Durovics és Dejana Lekics adta át a kicsiknek.

Tizenhét csapat fiataljai vettek részt a balatonfüredi eseményen 
Forrás: Szente Benjamin/SzBRA

Kormos Mihály, a Szent Benedek RA utánpótlás szakmai igazgatója elmondta: a program célja az, hogy minél inkább megszerettessék a sportot, a röplabdát már az egészen kicsi gyerekekkel is.

- Klubunk nagyon készült a rendezvényre, örömmel tölt el, hogy sok mosolygó arcot láttam napközben és boldogan, elégedetten tértek haza a gyerekek – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában