Labdarúgó NB III

2022.05.06. 19:26

A bajnokjelölthöz utazik a Perutz

A hétközi fordulóban elért sikert követően nehéz mérkőzés előtt áll a Perutz FC. Weitner Ádám csapata a feljutásra pályázó Mosonmagyaróvár vendége lesz.

Napló-információ

Forrás: Pixabay

Négy nyeretlen bajnoki után a 34. fordulóban megtört a jég, és a pápai együttes ismét győzni tudott. A jó formában érkező Gárdony-Agárdi Gyógyfürdőt sikerült két vállra fektetni, a pápaiak nagy különbséggel, hat góllal nyertek. 
– Örültem a sikernek, végre hatékony volt a támadójáték, megdicsértem a játékosaimat – tekintett vissza a szerdai 6-0-ra Weitner Ádám vezetőedző. – Egész héten erre készültünk, túltettük magunkat a problémáinkon, és amit kértünk, azt tökéletesen megvalósították a srácok. A korábbi találkozóinkon is pontot, pontokat érdemeltünk volna, sajnos akkor a mezőnyfölényünk és a helyzeteink nem párosultak gólokkal. 
Mosonmagyaróvár vagy BVSC? Három fordulóval a bajnokság vége előtt már csak ez a kérdés, hiszen a feljutásra már csak ennek a két csapatnak van esélye. A BVSC vereségét kihasználva az óváriak pillanatnyilag négy ponttal vezetik a csoportot, és ha nem akarnak lemondani az NB II.-es álmaikról, nem fér bele a botlás a Perutz ellen sem. 
– A mezőny élcsapatához utazunk, amely meg akarja nyerni a bajnokságot, erre tett fel mindent. Lépéselőnyben vannak a vasutasokkal szemben, és nem akarják ezt az előnyt elherdálni. Ettől függetlenül mi is szeretnénk jó eredményt elérni, mentálisan sokat segített a szerdai győzelem, azt megígérhetem, hogy nem feltartott kézzel lépünk pályára – mondta a párosítás kapcsán a pápai edző. 
A mérkőzést május 8-án, vasárnap délután 5 órai kezdéssel rendezik az MTE-sporttelepen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában