Labdarúgó NBIII

2022.05.27. 15:04

Hazai pályán zárják az évet a fürediek

Hartung játékvezető fújja az NB III Nyugati csoportjának idei utolsó, 38. fordulójában a Balatonfüredi FC – Gyirmót FC Győr II találkozón a sípot. A meccsen vasárnap 17 órakor indul az útjára a labda.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Sok mindenről már nem dönt a záróforduló, hiszen az már korábban eldőlt, hogy ebből csoportból a Mosonmagyaróvár folytathatja egy osztály feljebb. Ugyanakkor ismert a kiléte a kiesőknek is. A Füred viszont hetekkel ezelőtt bebiztosította a helyét ebben az osztályban, a Balatonpartiak nyugodtan készülhettek az elmúlt fordulókban, így ezen a héten is. Zárójelben itt jegyezzük meg, a Balatonfüred 14. és 44 pontot szerzett, a Gyirmót második csapata pedig 40 egységet gyűjtött, ami 16. pozíciót ér jelenleg.

- Jó érzésekkel várjuk a zárófordulót, hiszen jól sikerült a tavaszunk, bent maradtunk. Felszabadult, jó mérkőzést, és nem mellékesen győzelmet várok vasárnap – ezt Borgulya István, a fürediek edzője nyilatkozta a meccs kapcsán a Naplónak.

Szót ejtett a szakember az előző fordulóban 3-0-ára elveszített listavezető elleni 90 percről is.

- Egy kicsit sajnálom azt a meccset, mert nem tudtunk azzal a csapattal kiállni, amivel szerettem volna, így nem derült ki, hogy mire lehettünk volna képesek – fogalmazott. - Ezúttal viszont minden bizonnyal egy fiatal, lelkes társaság érkezik, ám mint említettem, mindenképpen itthon szeretnénk tartani a pontokat.

Megtudtuk, a füredi csapat rögtön pihenőre megy másnap, hiszen rövid lesz a vakációja a csapatnak. Addig is a jövő héten még évadzáró vacsorára hivatalos a keret.

Címkék#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában