Különleges megmérettetés

2022.05.19. 19:28

Húsz órán át futottak a nyirádi autóverseny-pályán

Különleges, csak nőknek szóló futómegmérettetést rendeztek a közelmúltban egy autóverseny-pályán. A viadal remek hangulatban, nagyszerű teljesítményekkel szombat déltől vasárnap reggel nyolc óráig tartott.

Horváth Gábor

Fűrész Edit (jobbra) lett a szuperbajnok

Forrás: Gyarmati László

Fotó: www.gyarmatilaszlo.hu

A Fight! Baby Fight! elnevezésű futóversenynek a nyirádi Racing Center adott otthont. A résztvevők 2800 métert futottak, félóránként. 
Minden futam győztesét aranyéremmel jutalmazták, és szuperbajnokot is hirdettek. Utóbbi titulusra az pályázhatott, aki a legtovább bírta ki a pályán. 
Többen is képesek voltak erre, teljesítették az összes futamot, azaz vasárnap reggelig versenyben maradtak. A végső győzelmet Fűrész Edit szerezte meg, aki összesen 12 körön diadalmaskodott, övé lett a zárófutam is. 
A második helyen Hugyecz Edina, a harmadikon Ignácz Marietta végzett. 
Az esemény programját gyermekfutam és alakreform torna színesítette. A hangulat fantasztikus volt, sokan szorítottak az egészen elképesztő teljesítményt nyújtó hölgyeknek. 
Díjtalanul lehetett megtekinteni a rendezvényt, amely jótékonysági feladatot is ellátott: a nyirádi óvoda javára gyűjtött adományokat a kilátogatóktól. 
Először rendezték meg ezt a különleges versenyt, de nem utoljára, a nagy népszerűségre való tekintettel a szervezők máris meghirdették a jövő évi Fight! Baby Fight!-ot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában