Megye I.

2022.05.25. 20:15

Kiütéses Kristály-siker született

Halasztott mérkőzést pótoltak a labdarúgó megye I.-ben. Az ajkaiak fél tucat gólig jutottak a vendég Balatonalmádival szemben.

Horváth Gábor

Forrás: pixabay.com

Ajka Kristály– Balatonalmádi 6-0 (2-0) 
Ajka. Jv.: Gáspár A. Ajka Kristály SE: Dróth – Szabados (Biró), Szabó K., Szedlacsek, Szabó Z. (Ujvári), Ambrus, Pápai, Magyar, Kungl, Antal, Lajtos (Gergócs). Edző: Szabó Zoltán, Jeney Gyula. 
Balatonalmádi SE: Jójárt – Gerendai, Bodnár (Burcsik), Husvéth, Mátyás, Hartman, Fürge, Kelemen, Hoffer, Kovács K., Horváth B. Edző: Kozma Csaba. 
Gólszerzők: Szedlacsek (2), Antal (2), Gergócs, Biró. 
A Balatonalmádi kérésére elhalasztott mérkőzésen azonnal a Kristály ragadta magához a kezdeményezést, és folyamatosan a vendégek térfelén folyt a játék. 
A tizennyolcadik percben Antal Armandó parádés emelése után vezetéshez jutottak az ajkaiak. Továbbra is hazai fölényben telt a meccs, és öt perc elteltével Antal remek csel után növelte az előnyt. 
A második játékrészben a szemfüles Szedlacsek passzolt be egy lepattanó labdát a kapuba. Közben Jójárt több esetben is nagyot védett a vendégek kapujában, és ennek köszönhetően nem nőtt tovább a különbség. 
A folytatásban Szedlacsek bombázott a léc alá, majd Bí-ró Trisztán futotta le az almá- di védelmet, és helyezett a kapuba. 
Befejezésként Gergócs remekül lépett ki, és ezzel kialakította a végeredményt. 
Az utolsó hazai mérkőzésen az Ajka Kristály igazolta, hogy sok maradt a csapatban ebben a bajnokságban, igazi örömfocit láthattak a kilátogatók. 
Jók: Ambrus, Antal, Szedlacsek, Magyar, Pápai, illetve Jójárt. 
A mérkőzésről tudósított: Havasfalvi Lajos. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában