Tét nélküli meccs

2022.05.20. 21:15

Közvetlen riválisához utazik a Fejér-B.Á.L. Veszprém

Ismét tét nélkül, a bennmaradás biztos tudatában kézilabdázhat a Fejér-B.Á.L. Veszprém egyesülete, amely egyik közvetlen riválisához, a Csurgói KK-hoz utazik szombaton a férfi kézilabda NB I. 25. fordulójában.

B. Virág Rita

Csurgón folytatják a szereplést

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Fotó: Balogh Akos

A Fejér-B.Á.L. legutóbb óriási meccsen 33-31-re legyőzte a jó erőkből álló Grundfos Tatabányát. Akkor Éles József, a veszprémiek vezetőedzője azt mondta, attól tartott, hogy a biztos bennmaradás miatt elkényelmesednek fiai. Azonban később kiderült, ettől nem kellett tartania, hiszen hátrányból felállva fordította meg a meccset a Veszprém. 
Szombaton Csurgón folytatja szereplését a bakonyi együttes. A vendéglátók jelenleg a kilencedik helyen állnak, a Fejér-B.Á.L. a tizedik. Több izgalmas összecsapást vívott már az idén a két csapat. A bajnokságban Veszprémben 31-25-re a Csurgó nyert, azonban a Magyar Kupában a Fejér-B.Á.L. volt a jobb. Lehetetlen megjósolni, most melyik fél lesz a jobb. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában