VLS Veszprém–MOL Fehérvár II

2022.05.22. 20:25

NB III: Ez most nem a gólokról szólt

Edzője nélkül gólnélküli döntetlent játszott a MOL Fehérvár II ellen utolsó hazai mérkőzésén a felújításra váró városi stadionban a VLS Veszprém a labdarúgó NB III-ban.

B. Virág Rita

Forrás: pixabay.com

VLS Veszprém–
MOL Fehérvár II
0-0
Veszprém, 300 néző. V.: Dombi. VLS Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás, Molnár B. (Papp A. 73.), Somogyi, Kovács D. (Gunther 84.), Varga M. (Babos 56.), Baldauf (Gálfi 56.), Sarok, Vass (Bakó 73.), Krebsz. Megbízott edző: Gunther Zsolt.
MOL Fehérvár II: Dala – Rónaszéki, Hajdinger (Menyhárt 56.), Dékei (Dénes 56.), Singh (Dinnyés 66.), Berekali, Forgó, Csepregi (Pető M. 66.), Mohl, Tóth T. (Bozai 83.), Papp M. Edző: Szalai Tamás.
Kiállítva: Somogyi 76.
A veszprémiek a bajnokságban utolsó hazai mérkőzésüket vívták, ám jó ideig valóban ez volt az utolsó találkozó, amit a városi stadionban vívtak, ugyanis a létesítményt felújítják, a munkálatok hamarosan megkezdődnek.
Az összecsapás előtt rossz hírt kaptak a hazaiak, Pető Tamás vezetőedző kórházba került, s bár a mérkőzésre kijött, azonban nem tudott meccselni, helyette Gunther Zsolt másodedző irányított.
A bajnokinak már nem volt különösebb tétje, a VLS biztosan harmadik lesz és ez rányomta bélyegét a meccsre. Nagyon kevés helyzet alakult ki, a játék inkább mezőnyben zajlott, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben.
A 66. percben remek pillanatnak lehettünk tanúi, a vendégeknél pályára lépett a 17  éves veszprémi fiatalember, Pető Milán, Pető Tamás fia.
A 76. percben Somogyi veszített párharcot a félpályától tíz méterre, majd riválisát teljesen feleslegesen visszarántotta, amiért megkapta második sárgalapját és mehetett az öltözőbe.
Ugyan a veszprémiek másodedzője, Gunther Zsolt már sokszor eldöntötte, hogy felhagy a játékkal, azonban ma is szükség volt arra, hogy beálljon, így az utolsó hat percben ismét pályára lépett.
Összességében egy nagyon álmos, langyos összecsapáson, ahol komoly helyzet nem alakult ki,  ennél többet nem remélhetett a Veszprém.A pontosztozkodás jogos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában