Magyar Kupa

2022.05.06. 19:04

Négyes kupadöntő veszprémi futsalosokkal

Négyes döntőt rendeznek hétvégén a futsal Magyar Kupában. A címvédő Veszprém a bajnok Haladással játszik. A párharc győztese esélyes lehet a végső sikerre.

Horváth Gábor

A Veszprém és a Haladás jó meccseket vív

Forrás: Penovác Károly/Napló

Kecskeméten tartják a futsal Magyar Kupa döntőjét, amelybe a címvédő Balaton Bútor FC Veszprém, az NB I.-es aranyérmes Haladás, a Debreceni EAC és a másodosztályú Rubeola FC verekedte be magát. Az elődöntőben a veszprémiek a szombathelyiekkel küzdenek meg a fináléba kerülésért, a másik ágon Rubeola–DEAC-meccs lesz. 
Sokan vélekednek úgy, hogy a Haladás–Veszprém-­párharc győztese emelheti magasba a trófeát, persze ehhez a döntőben a Rueolának vagy a DEAC-nak is lesz egy-két szava. 
A tavaly a Berettyóújfalu elleni hatalmas csatában kupasikert szerző bakonyiak magabiztosan jutottak a legjobb négy közé, a szászbereki Lurkó Focimánia csapatát ­11-0, a Csengert 12-1 arányban ütötték ki, majd a Kecskemét kiejtése sem jelentett gondot. A kétmeccses párharc első felvonása szoros volt (4-3), majd a visszavágón vendégként „lesimázták” (0-6) riválisukat. 
A Haladás és a Veszprém már négyszer találkozott ebben a szezonban. Az első meccset a bakonyiak nyerték, a következő három találkozón szombathelyi siker született. Elképzelhető, hogy a két csapat bajnoki döntőt is vív majd egymással. A Haladás–Veszprém-elődöntő szombaton 15.30-kor, a Rubeola–DEAC-mérkőzés 18 órakor kezdődik. A finálét vasárnap 19.45-kor vívják a győztesek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában