Megmérettetés

2022.05.06. 14:30

Ralipályán rendeznek futóversenyt Nyirádon

Különleges megmérettetést rendeznek szombaton Nyirádon, a Racing Centerben ezúttal nem gépjárművek köröznek, hanem futók, méghozzá nem is akármilyen módon.

Horváth Gábor

A Fight! Baby Fight! Elnevezésű futóversenyen kizárólag hölgyek indulhatnak. A résztvevők 2800 métert futnak a Nyirád Racing Centerben, salakon és aszfalton, fél óránként. Minden egyes futamot követően győztest hirdetnek, illetve lesz egy végső nyertes is, az, aki a legtovább marad a pályán. A viadal tehát az utolsó emberig, legkésőbb vasárnap reggel nyolc óráig tart. Ez összesen 40 rajtot jelent és 41 győztest.
Közel százan indulnak el a versenyen, a szervezők a szurkolókat is szívesen látják, a belépés ingyenes, egy kihelyezett gyűjtőládában a nyirádi óvoda javára van lehetőség jótékonykodni.
A program szombaton reggel kilenc órakor indul a gyermek futamokkal, 11 órától alakreform tornát tart Rubint Réka, ezt követően, délben indul a különleges, úttörő megmérettetés, ami nemcsak fizikai erőpróba, hanem mentális, önismereti tréning is egyben.
A szervezők tájékoztatása szerint a hangulat garantált lesz, a résztvevőket zene és műsorvezetés szórakoztatja majd a viadal ideje alatt. A versenyzők az úgynevezett boxutcában frissíthetnek, pihenhetnek, itt saját segítők (legfeljebb hárman) támogathatják őket egy-egy asztalnál. A megmérettetés helyszíne, környezete és atmoszférája tehát egy autós derbi hangulatára hajaz, egészen újszerű képet adva egy futóesemények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában