Kézilabda

2022.05.16. 12:40

Súlyosan megsérült a füredi kapus

Az ürümből és az örömből is kijutott a balatonfüredi kézilabdázóknak az elmúlt napokban. Vereség, súlyos sérülés, és egy kis segítség a Veszprémtől.

Horváth Gábor

Németh Balázsék derbik vesztettek, de megtarthatták a harmadik helyet Fotó: Pesthy Márton /napló

Ahogyan arról beszámoltunk, a Balatonfüredi KSE fontos rangadót veszített pénteken a Ferencváros otthonában a férfi kézilabda NB I-ben (37-32). A harmadik helyen álló Balaton-partiak közvetlen riválisuktól kaptak ki, ezzel a forduló előtt ötödik FTC hátránya két pontra csökkent a BKSE-ével szemben, a negyedik Tatabánya pedig esélyt kapott az előzésre.
Nem volt elég a fájó vereség, a fürediek kapusa, Bősz Dániel súlyos sérülést szenvedett a budapesti mérkőzésen, elszakadt a keresztszalagja, azaz hosszú kihagyás vár rá.
Ami a pozitívumokat illeti, a Tatabánya nem tudott élni a lehetőséggel, vasárnap vereséget szenvedett a Fejér-B.Á.L. Veszprém vendégeként. Ennek köszönhetően a BKSE maradt a harmadik helyen 32 ponttal, jelenleg az FTC (30) a negyedik, a Tatabánya (30) az ötödik. Két forduló van még hátra: a Balaton-partiak szombaton az Egert fogadják, egy héttel később Komlóra látogatnak. Az FTC a Komlót látja vendégül, majd a Fejér-B.Á.L. Veszprém otthonában zárja a szezont. A Tatabányára egy Kecskemét (otthon) és egy Telekom Veszprém (idegenben) elleni bajnoki vár még.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában