Kézliabda NB I

2022.05.05. 19:44

Telekom Veszprém: a hetedik helyezettet fogadják

A Magyar Kupa négyes döntőben szereplő Budakalász gárdáját fogadja a Telekom Veszprém férfi-kézilabdacsapata az NB I-ben május 6-án, pénteken 18 órai kezdettel.

B. Virág Rita

A Telekom Veszprém remek szériában van. Megvédte címét a Magyar Kupában, miután 30-27-re legyőzte az elődöntőben legnagyobb honi riválisát, a Pick Szegedet. Ezután a fináléban a történelmi, veszprémi csatában 42-19-es sikert elérve szerezte meg az aranyérmet. 
A két szép győzelmet követően ismét a bajnokságra kellett fókuszálni, ahol az alapszakasz rangadóján Szegedre látogatott. Óriási fegyvertény, hogy a bajnoki címvédőt nemrég átadott új csarnokában, nyolcezer néző előtt fektette két vállra, s a 29-27-es sikerrel a tabellán is élre állt a Telekom. 
A bakonyi együttes már gőz­erővel készül a 2021/2022-es évad hajrájára, ahol komoly kihívások várják a következő hetekben. Itt van például az újabb nemzetközi erőpróba a Bajnokok Ligájában, ahol az Aalborgot fogadja. Aztán május végén rendezik a bajnoki döntőt, ahol az első hely visszahódítása a cél. Addig is azonban még kötelező feladatok várnak a csapatra, ilyen például a pénteki, Budakalász elleni ütközet, ahol természetesen a két pont begyűjtése a cél. A találkozót 18 órakor rendezik a Veszprém Aré­nában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában