Kézilabda

2022.05.14. 07:00

Több új játékossal gyarapodik a Fejér-B.Á.L. Veszprém gárdája

Miután az Eger vereségével végérvényessé vált, hogy megőrzi NB I.-es tagságát a Fejér-B.Á.L. Veszprém, Éles József klubtulajdonos több változást is bejelentett.

B. Virág Rita

Éles József, edző

Fotó: Török Attila / NSO

Az már év közben kiderült, hogy a szakmai irányítást Konkoly Csaba veszi át nyártól. A keretből több meghatározó játékos távozik. A válogatott kapus Borbély Ádám a Ferencvároshoz igazol. Fazekas Gergő a Telekom Veszprémhez igazolt, de egy évre kölcsön is adták a lengyel Plockhoz. Vajda Huba beálló visszatér Balatonfüredre, eddig kölcsönben szerepelt Veszprémben. Somogyi Bálint külföldre távozna. Tóth József pedig feltehetően a civil életben bontakozna ki, és a visszavonulás gondolatával játszik. 
Éles József, a Fejér-B.Á.L. Veszprém tulajdonosa elmondta, már több új játékossal sikerült megállapodniuk. Egerből érkezik Balogh Tibor kapus, Simon Makach szlovák beálló és Pulay Gábor. A szintén kieső Kecskeméttől Szrnka Levente és Vetési Bence igazol át a királynék városába. Ezenkívül tárgyalásban állnak egy Franciaországban játszó magyar fiatallal is, de az ő jövője még nem dőlt el. 
Éles József a Naplónak aláhúzta, az utolsó három mérkőzésen végre teher nélkül kézilabdázhatnak, és bízik benne, hogy ez a lehető legjobbat hozza majd ki a játékosaiból. 
Vasárnap a Grundfos Tatabányát fogadják, amelynek új szakmai vezetője a Veszprémből év közben távozó Tombor Csaba lesz nyártól. A mérkőzést a Március 15. úti sportcsarnokban rendezik, és 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában