Budakalászi bokszgála

2022.05.10. 10:12

Törteli Balázs egy perc után kiütötte ellenfelét

Már az első menetben kiütötte ellenfelét Törteli Balázs a közelmúltban rendezett budakalászi bokszgálán.

Horváth Gábor

Törteli Balázs magabiztos volt Budakalászon

Forrás: a szervezők

A veszprémi származású, Székesfehérváron élő ökölvívó az első párban lépett ringbe az eseményen, méghozzá komoly felkészültséggel és lendülettel. Bosnyák riválisa nem bírta sokáig, egy perc után a földre került, egy bal horog találta halántékon a nagyváltósúlyú találkozón. Még felállt, de a bíró nem engedte tovább küzdeni. Ezzel Törteli rövid időn belül második profi meccsét nyerte meg visszatérését követően. Elmondta, most egy kis pihenés következik, aztán hamarosan kiderül, mit hoz a folytatás. Mindenesetre rendkívül eltökélt, nagy tervei vannak a jövőt illetően.

A budakalászi gálán a főmeccset Bacskai Balázs vívta, a kiváló magyar bokszoló a holland Xavier Kohlen ellen lépett ringbe az IBO nagyváltósúlyú nemzetközi bajnoki összecsapáson. Bacskai kemény küzdelemben, de magabiztosan verte ellenfelét a 10 menetes csatában, ezzel 15. profi mérkőzésén is sikert aratott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában