Eligazolt a volt válogatott

2022.06.24. 14:47

Hat távozó és három érkező az FC Ajkánál

Öt felkészülési mérkőzés vár ezen a nyáron az FC Ajka NB II-es futballcsapatára, amelynél több változást is bejelentettek a játékoskeretet illetően.

Horváth Gábor

Zsolnai Richárd és Geri Gyula ügyvezető

Forrás: FC Ajka

Beszámoltunk róla, az FC Ajka elkezdte a felkészülést a július utolsó hétvégéjén rajtoló NB II-es szezonra. Arról is írtunk, hogy Heffler Tibor csapatkapitány távozott az NB II-es együttestől, amely leigazolta Jagodics Bencét a Siófoktól.

Ezeket az értesüléseket most megerősítette a klub, amely internetes oldalán közölte, hogy Jagodics hároméves szerződést írt alá. A 28 esztendős hátvéd korábban már szerepelt Ajkán, 2016-ban erősítette a csapatot.

Az NB II-es alakulatnál más nyári szerzeményeket is bejelentettek. A szurkolók ismét ajkai mezben láthatják Zsolnai Richárdot, aki az előző idényt Diósgyőrön töltötte, előtte szerepelt a Veszprém megyeieknél. A támadó szintén három évre írt alá.

Kis Károly együttese leigazolta Molnár Márkót a Budaörstől, a 21 éves játékos szintén a támadószekciót erősíti majd.

A korábbi magyar válogatott Heffler Tibor mellett távozik Vizler László, Lehoczky Roland és Murka Benedek, ők kölcsönben szerepeltek Ajkán. Stoiacovici Dávid és Ronnie Roberts szintén eligazol, velük nem hosszabbít szerződést a klub.

Az FC Ajka nyári felkézülési mérkőzései, június 25., 11:30: Balassagyarmat–FC Ajka. Július 2., 10:30: FC Ajka–Balatonfüred. Július 9.: Budafoki MTE–FC Ajka. Július 16., 11:00: FC Ajka–Mosonmagyaróvár. Július 24.: FC Ajka–Dorogi FC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában