Gőzerővel dolgoznak

2022.06.15. 14:47

Változások a veszprémi futsalosoknál

Még csak szűk egy hete ért véget a szezon, ám az egyesület vezetősége máris gőzerővel dolgozik a következő idény játékoskeretének összeállításán a Balaton Bútor FC Veszprémnél.

Horváth Gábor

Kártik Zsombor (középen) itt még leendő csapattársai ellen játszik

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Az NB I-es futsalcsapatnál – amely idén negyedik lett a bajnokságban, miután alulmaradt a DEAC elleni bronz-párharcban – korábban bejelentették, hogy Rutai Balázs, Pál Patrik és Serginho Paulista is távozik, a két magyar válogatott játékos közül előbbit a Haladás, utóbbit a Kecskemét vásárolta ki szerződéséből, a brazil légiós kontraktusa lejárt.

Azóta kiderült, a BL-győztes dél-amerikai az Újpestnél folytatja. A veszprémiek természetesen nem maradnak erősítés nélkül, a következő idénytől a Fehér Zsolt irányította alakulatnál folytatja Kártik Zsombor, a 22 éves, válogatott center a Berettyóújfalutól érkezik. Szerb válogatott futsalost is igazoltak a bakonyiak, a 23 éves Aleksandar Gavrilovics korábban két esztendőt már játszott Magyarországon, a Kecskemétet erősítette. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában