Káposztás Miklós emlékére

2022.06.28. 18:11

Véget ért az országos szenior sakkverseny

Kilenc Veszprém megyei sakkozó vett részt azon az országos szeniorversenyen, amelyet második éve Káposztás Miklós nemzetközi sakkmester, mesteredző, a Vasas sakkszakosztályának a vezetője emlékére tartanak.

Tisler Anna

Kilenc Veszprém megyei sakkozó vett részt az országos szeniorversenyen

Forrás: Gyarmati László

A versenyt Ajka Város Sakkszakosztálya, a Magyar Sakkszövetség Senior Bizottsága és a Veszprém Megyei Sakkszövetség rendezte. A szenior sakkbajnokság 21 éve indult, 18 éve Ajka ad otthont annak. 
A megnyitón a család nevében Káposztás Tünde, a sakkmester lánya köszöntötte a megjelenteket, és fejezte ki köszönetét azért, hogy ápolják az édesapja emlékét. Dorner László alpolgármester a város nevében köszönte meg mindazt a támogatást, amit Ajka sakkéletének ad a rendezvény. 
A megyei versenyzők közül a legeredményesebb a tapolcai Pásztor Ferenc lett, aki a hatodik helyen végzett a 29 résztvevő közül. A veszprémi Oltean Gusztáv 15., a legeredményesebb ajkai Paksa Rudolf a 18. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában