Iszlai Bence újra pályára lépett

2022.07.21. 11:01

A veszprémi focisták két csapatot alkotva játszottak edzőmeccseket

Hatgólos felkészülési meccset játszott az Úrkút SK otthonában a Practical-VLS Veszprém NB III-as labdarúgócsapata. A bakonyiak két együttest állítottak ki, a fiatalabb gárda Balatonalmádiban fogadta a MOL Fehérvár U19-et.

Horváth Gábor

Major Norbert (jobbra) háromszor volt eredményes Úrkúton

Fotó: Penovác Károly/Napló

Úrkút SK-VLS I. 2-4 (2-2)

Úrkút. Úrkút SK: Kádár – Kovács Gergő, Udvardi, Uj, Zágor, Király, Papp, Szedlacsek, Barcza, Horváth Á., Kalapács. Cserék: Németh, Bognár, Boromisza, Buchwald, Kovács Gábor. VLS Veszprém I.: Héninger – Krebsz, Zachán, Balogh, Kovács D., Somogyi, Lőrincz, Baldauf, Ulbert, Végh, Major. Csere: Szántó.
Jól tartotta magát a megye I-es bajnok Úrkút a kétszer 30 perces edzőmeccs első játékrészében. A fordulás után már kijött a különbség a felek között, a hazaiak elfáradtak.
Az Úrkútnál a korábbi Kristály-csatár Szedlacsek duplázott, a másik oldalon Major háromszor talált a hálóba, illetve Kovács Dániel volt eredményes.
A VLS Veszprém II. Balatonalmádiban fogadta a MOL Fehérvár U19-es csapatát. A felkészülési találkozó 1-0-s székesfehérvári sikert hozott.
A veszprémiek ezen a meccsen a Bonnyai – Piri, Gulyás, Sarok, Horváth, Ács, Iszlai, Varga, Márcsik, Molnár, Bakos összeállításban léptek pályára. Csereként Dömötör, Karsai, Matejkó és Horváth Cs. játszott.
Mindenképpen meg kell említeni Iszlai Bence nevét, a korábbi utánpótlás-válogatott, Szombathelyen, Mezőkövesden és a Diósgyőr csapatában éveken át profiskodó futballista komoly sérülés után tért vissza. Ha egészséges lesz, elképzelhető, hogy a jövőben tétmeccseken is nevelőegyesülete színeiben lép újra pályára. Amennyiben így történik, azzal mindenki egyetért, hogy a rutinos középpályás komoly erősítését jelentene a VLS számára.
Pető Tamás legénysége vasárnap (11.00) a MOL Fehérvár II (NB III) otthonában tartja a bajnoki főpróbát. A harmadik vonal 2022/2023-as szezonja július 31-én kezdődik, a VLS a Balatonfüred otthonában lép pályára az első fordulóban.
További hír, hogy sorsoltak a Magyar Kupában, a nyitányon a megye I-es Király SE lesz a veszprémiek ellenfele. A találkozót augusztus 6-án, 18 órai kezdettel rendezik Szombathelyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában