Foci

2022.07.14. 10:34

Csalódott, elbúcsúzott a Gyulafirátót SE edzője

Négy év után távozik a Gyulafirátót SE megye I-es labdarúgócsapatának az éléről Polonkai Csaba edző, aki az okokról is beszélt lapunknak.

Horváth Gábor

Polonkai Csaba Fotó: archív

A Gyulafirátót SE idén a 14. helyen zárt a 16 csapatos mezőnyben a labdarúgó Veszprém megyei első osztályban. A szezon végén Polonkai Csaba szakvezető elköszönt az együttestől.

- Elég volt. Kevesen voltunk, alig-alig volt edzéslátogatottság, a meccsekre úgy kellett összeimádkozni 11 embert. Próbáltam partnerként kezelni a játékosokat, de ez nem sikerült, néhányan be is csaptak. Ez amatőr szint, mégis mindent felülír a pénz sajnos. Tisztelet a kivételnek. Itt Rátóton van egy 4-5 fős mag, ehhez kellett volna még 6-8 ember, de nem sikerül kialakítani egy megfelelő létszámú keretet. Azért mondtam fel, mert így nem tudom továbbvinni a csapatot, nem látom értelmét – mondta el lapunknak Polonkai Csaba, aki megjegyezte: bravúr, hogy sikerült kivívni a bennmaradást, pláne annak fényében, hogy az utolsó kettőtől (Herend, Csetény) oda-vissza kikaptak.

A szakember egyébként marad a Gyulafirátót SE-nél, három utánpótlás korosztálynál dolgozik a jövőben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában