Indul a felkészülés

2022.07.31. 21:50

Jövő héten már pályára is lépnek a bakonyiak

Jövő kedden lép pályára a Telekom Veszprém kézilabdacsapata, amely ezen a héten kezdte el a nyári munkát.

Horváth Gábor

Momir Ilics edző és Nagy László sportigazgató

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok és felmérések után elkezdte nyári felkészülését a Telekom Veszprém kézilabdacsapata. Az együttes tagjai ma edzenek újra együtt, az első felkészülési találkozó jövő kedden következik, amikor a francia USDK Dunkerque lesz a bakonyiak vendége.
Az edzőmérkőzés után rendhagyó módon egy tétmeccs jön, augusztus 14-én, a SEHA Liga negyeddöntőjében a szlovák Tatran Presov lép pályára az arénában. Az összecsapás 19.45-kor kezdődik.
Augusztus 19-én és 20-án rendezik meg a MOL-kupát Tatabányán. A négycsapatos torna első napján először (17.30) a Tatabánya és a horvát PPD Zagreb lép pályára, majd 19.30-tól a Telekom Veszprém meccsel a lengyel Orlen Wisla Plock együttesével. A győztesek másnap 16.45-ös kezdéssel vívják a döntőt, a bronzmeccs 14.45-kor kezdődik.
Az augusztus 27–28-i II. HandballCity Fesztiválon a német Flensburg lesz a házigazda bakonyiak ellenfele. Augusztus 27-én, 19.30-kor lépnek pályára a felek. Előtte, 17 órától a lengyel Kielce és a német THW Kiel meccsel egymással. A nyertesek augusztus 28-án 16.30-kor játsszák a finálét, a harmadik helyért 14 órai kezdettel küzdenek meg az érintettek.
Ahogy arról beszámoltunk, idén négy új játékos kezdi meg a munkát a Telekommal. A francia-szerb beállós Dragan Pesmalbek (Nantes), a fehérorosz jobbszélső Mikita Vajlupau (Breszt), az egyiptomi balátlövő, Jehia el-Deraa (Zamalek), illetve az izlandi balszélső Bjarki Már Elísson érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában