Foci

2022.08.03. 22:05

Alulmaradtak a fürediek

Kikaptak a balatonfürediek a teskándiaktól a szerdai mérkőzésen.

Napló

A házigazda vette át az irányítást, fölénybe került, elmaradtak a piros mezes füredi kontrák Fotó: ZH

Technoroll Teskánd KSE–Balatonfüred 3-1 (1-1) 
Teskánd, 250 néző. Jv. Sipos Katalin. Teskánd: Czirjék – Simonfalvi, Bekő, Bolla – Szinay, Őr, Potyi, Hetesi, Lórántfy – Pergel B., Bontő. Vezetőedző: Pergel Attila. Balatonfüred: Erdélyi – Szalai, Burucz, Pécseli (Ott), Tóth G. – Leidl (Szabó B.), Farkas (Szabó G.), Csikós (Lasz), Eszlátyi – Szabó B., Bartha. Vezetőedző: Borgulya István. 
Gólszerzők: Bontó (33.), Pergel B. (48. – 11-es, 78.), illetve Szabó B. (40. – 11-es). 
Szerdán a hazaiaktól továbbra is hiányzott a kézsérülés miatt kieső Szabó Martin, viszont Bekő Bence betegsége után visszatérhetett. Változatos játékot hozott az első 15 perc, mindkét oldalon voltak helyzetek, sőt, ezek gólt ígérő lehetőségek voltak. Aztán a házigazda vette át az irányítást, fölénybe került, elmaradtak a füredi kontrák. Tüzeltek a teskándiak, de hiába, míg a 33. percben Bontó iramodott meg, és beverekedve magát a 16-osra, kissé balról 10 méterről kilőtte a bal alsó sarkot. De jött a fordulat. A vendégek egy szöglet utáni kezezésből büntetőhöz jutottak, Szabó Bence higgadtan lőtt a kapuba, 1-1. 
A második félidő gyorsan egy hazai büntetővel indult Szinay lerántása után, amelyet Pergel Bence értékesített. Hajtós meccs volt a folytatásban is, de a vendégek ívelgetéseit hárította a hazai védelem. A 78. percben aztán egy lecsorgó labdát Pergel B. továbbított a kapuba, és ezzel eldőlt a három pont sorsa is. A Teskánd együttese megszerezte első győzelmét és első pontjait is a bajnokságban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában