Derbivel kezdenek

2022.08.18. 16:19

Az első hazai meccsen a Haladás lesz a vendég

A második fordulóban első hazai mérkőzésére készül a veszprémi futsalcsapat, amely nem akármilyen ellenfelet fogad pénteken a Március 15. úti sportcsarnokban.

Horváth Gábor

A bakonyiak ötször voltak eredményesek hétfőn Nyíregyházán

Forrás: MW

A címvédő Haladás lesz az 1. Futsal Club Veszprém (a csapat ettől a szezontól újra a korábbi nevén szerepel) vendége pénteken, az összecsapás 18.30-kor kezdődik.
A bakonyiak átalakított, megfiatalított csapata jól kezdte az idényt, hétfőn az újonc Nyíregyházát múlta felül magabiztosan, Fehér Zsolt alakulata 5-1-re nyert a Continental Arénában.
- Fontos volt, hogy megszerezzük a három pontot, tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk az újonc otthonában. Nem szerettünk volna kontralehetőséget adni a nyírségieknek, sikerült megvalósítani a terveinket, kontrolláltuk a játékot. Örültem a sikernek és a fiatalok eredményességének is - foglalt össze lapunknak Fehér Zsolt.
A Haladás döntetlent játszott a nyitányon, a szombathelyiek otthon 4-4-re végeztek a Kecskeméttel szemben.
- Mi jelenleg csapatot építünk, lépésről lépésre haladunk a fiatalokkal. Ez az út még hosszú, biztosan lesznek benne nehézségek, de minden tapasztalatra szükség van ahhoz, hogy fejlődjünk. A Haladás elleni találkozó óriási kihívás, mindig felfokozott a hangulat ezen a derbin, és jó meccset szoktunk játszani egymással. Tudjuk, hogy a Haladás jelenleg erősebb, mint mi, ám ezt a pályán nem érezzük és éreztetjük majd, a végsőkig küzdünk.
Fehér Zsolt továbbra sem számíthat a sérülés után lábadozó Boromisza Dánielre, míg Tatai József eltiltását tölti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában