Labdarúgás

2022.08.11. 14:21

Balatonfüredi FC: hiszik, hogy sokkal jobbak

A labdarúgó NB III. nyugati csoportjának 3. fordulójában az Érdet fogadja vasárnap 17.30-tól hazai környezetben a Balatonfüredi FC.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Azt az Érdet, amely jelenleg a 4. helyen áll, két győzelmet szerzett és gólt sem kapott. Ellenben a Füred eddig nem gyűjtött pontot: a nyitófordulóban a Veszprém nyert a Balaton partján, majd Teskándban kaptak ki a piros-fehérek. Azonban mindenképpen bizakodásra adhat okot, hogy a Magyar Kupa elmúlt hétvégi fordulójában a Ménfőcsanak testén át jutott tovább a BFC, ellenben az Érd a Bölcske ellen kiesett, nem kis felzúdulást keltve a szurkolóik között. Azóta már az is kiderült, hogy a következő körben a Tatabányai SC (NB III.) vendégeként fut ki a pályára a Balatonfüred az augusztus 27-28-ai hétvégén. 

Borgulya István, a fürediek edzője a hétvégi találkozó előtt úgy nyilatkozott, hogy nem úgy sikerült az első két meccsük, ahogy eltervezték, ám az erőviszonyokat talán még nem lehet lemérni a bajnokság ezen korai szakaszában. Elmondta, minél előbb javítani szeretnének, és felzárkózni, ennek érdekében mindent meg fognak tenni. Legutóbb rossz meccset játszottak, de reméli, hogy játékosai már vasárnap bizonyítják, hogy sokkal jobbak, mint amit a tabella most mutat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában