Foci

2022.08.26. 13:58

Balatonfüredi FC: tovább, tovább!

A labdarúgó MOL Magyar Kupa 2. fordulójában szombaton 16.30-tól a tatabányai Grosics Gyula Stadionban lesz fellépése a Balatonfüredi FC-nek, az ellenfél az ugyancsak NB III-as Tatabánya lesz. A találkozót Kovács vezeti.

Juhász-Léhi István

Forrás: Pixabay

Borgulya István, a fürediek szakvezetője a Naplónak elmondta, legutóbb két jó mérkőzést játszottak, úgy érzi kezd összeállni csapata. Szeretnék ezt a folyamatot folytatni, azaz formában maradni, jó meccset szeretnének játszani. Szó sincs róla, hogy elengednék a találkozót, a lehető legerősebb összeállításban futnak majd ki szombat délután a pályára azért is, mert céljuk a továbbjutás. 

- Ez a sikerélmény miatt is fontos lenne, másrészt a későbbiekben a magasabb osztályban játszó csapatok is bekapcsolódnak a kupaküzdelmekbe, ezért nem lenne jó sem magunkat, sem szurkolóinkat megfosztani attól az élménytől, amit egy NB I-es csapat vendégjátéka hozhat - fogalmazott a szakember, aki egyértelműen azt az elszántságot és hozzáállást várja a Tatabánya ellen is, ami az elmúlt 90 percek alatt jellemezte együttesét.  

A Füred céljaiban ezúttal nem segíthet Bartha, aki sérült, és minden jel szerint öt hetet kell kihagynia, ugyanakkor Róth eltiltását tölti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában