Felkészülési mérkőzés

2022.08.04. 09:35

Fejér B.Á.L. Veszprém: megvan az első diadal

Konkoly Csaba vezetőedző tanítványai hét közben az első győzelmükre készültek a holt idény újabb felkészülési mérkőzésén, amin az élvonal legutóbbi hetedik helyezettjét fogadták.

Király Ferenc

Forrás: Facebook/VKKFT Veszprém

Fejér B.Á.L. Veszprém–Sport36 Komló 32-31 (16-15)
Veszprém, DEVM-csarnok, 100 néző. Vezette: Horváth P., Marton B. Legjobb gólszerzők: Éles B. 8/4, Széles 4, Hári 4/2, ill. Melnyicsuk 8/1, Urbán és Szuharev 5-5, Csányi 4.
Hétméteresek: 6/6, ill. 4/4.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc.
A bemutatásnál nagy tapsot kapott a vendégek három játékosa – Csányi Dániel, Melnyicsuk Viktor és Szuharev Lev –, akik korábban sokáig a bakonyi megyeszékhelyen kézilabdáztak. 
Az első félidőben felváltva vezettek a felek, egyik gárda sem tudott komolyabb előnyre szert tenni. A térfélcsere után a komlóiak előnybe kerültek, de később a hazaiak egyenlítettek (45. p.: 23-23), majd Éles Benedek és Széles Ákos szép találataival visszavették a vezetést, amit a lefújásig már nem engedtek ki a kezükből. 
A mieink a héten még két tesztmérkőzést vívnak az erdélyi Temesvárral – pénteken 17, míg szombaton 11 órakor a Március 15. utcai csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában