Rangadó vár a VLS csapatára

2022.08.30. 13:17

Pető Tamás legénysége a III. Ker. TVE alakulatát látja vendégül Ajkán

Négy hete veretlen riválist fogad a hibátlan mérleggel rendelkező Practical VLS Veszprém a labdarúgó NB III hétközi fordulójában, szerdán Ajkán.

Horváth Gábor

A veszprémiek öt sikerrel kezdték a bajnokságot, ráadásul eddig mindössze egy gólt kaptak Fotó: Pesthy Márton/Napló

Már a hatodik forduló következik a labdarúgó NB III nyugati csoportjában, amelyet ötből öt sikerrel a Practical VLS Veszprém vezet. Pető Tamás tanítványai remekül rajtoltak, a hibátlan mérleg mellett gólkülönbségükre is büszkék lehetnek, 14 alkalommal találtak a kapuba és mindössze egyetlen gólt kaptak.

A szerdai rivális sem áll rosszul: a III. Ker. TVE vereséggel kezdte a szezont (az ETO Akadémiával szemben maradt alul), azonban azután egy döntetlen (Puskás Akadémia II.) mellett háromszor nyert (Kelen SC, Zsámbék, Nagykanizsa). Az előző három körben a fővárosiak – akinél több volt NB I-es játékos is szerepel - hibátlanul teljesítettek, és az ötödik helyről várják a játéknapot.

A veszprémiek eddig a Balatonfüredet, a Kaposvárt, a ZTE II. csapatát, a Budaörsöt és a Csornát fektették két vállra.

A VLS pihentebb lesz ellenfelénél, a hétvégén nem lépett pályára, a III. Ker. TVE viszont kupameccset játszott. Beszámoltunk róla, Aczél Zoltán együttese vasárnap a megye I-es Úrkút otthonában vendégszerepelt és 4-1-es sikerrel jutott tovább a sorozat következő fordulójába.

A Veszprém-III. Ker. TVE bajnoki szerdán 17.30-kor kezdődik az Ajkai Városi Sportcentrumban. A megyeszékhelyről ingyenes Szurkolói busz indul, 16.30-kor a stadion parkolójából. Jelentkezni a klub facebook oldalán lehet, az utazás előzetes regisztrációhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában