NB I

2022.09.27. 10:23

Az ötödik bajnokit is megnyerte a veszprémi futsalcsapat

Továbbra is hibátlan a veszprémi futsalcsapat az NB I-ben. Fehér Zsolt alakulata ezúttal idegenben szerzett három pontot.

Horváth Gábor

Everton az utolsó percben duplázott, magabiztosan nyert a Veszprém

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A listavezető a sereghajtó otthonába látogatott az ötödik fordulóban, azaz a vendégek voltak az esélyesek. Ennek megfelelően kezdett az 1. FCV, Gavrilovics a 11. percben megszerezte a vezetést, 0-1.

Nem jött azonban lendületbe Fehér Zsolt alakulata, Tatai 10 méteres büntetőt hibázott, majd Dorogit utolsó emberként elkövetett szabálytalanságért kiállították a 18. percben. Kihasználta az emberelőnyt a házigazda, amely Tatai öngóljával egyenlített, 20. perc: 1-1.

A második játékrész elején több vendéghelyzet is kimaradt, a 29. percben Tatai törte meg a jeget (1-2), majd a 30. percben Gavrilovics növelte tovább az előnyt, 1-3. A hajrára is maradtak izgalmak, az ELTE-BEAC Kiss Gábor révén a 38. percben szépített, 2-3. A pontszerzés azonban nem jött össze a hazaiaknak, Everton a 40. percben kétszer is a hálóba talált, 2-5.

Az ötödik forduló további eredményei: DEAC-Kecskemét 5-1, Nyírbátor-Berettyóújfalu 4-6, Aramis SE-Rubeola 6-1, Haladás-Nyíregyháza 8-1, Újpest-Magyar Futsal Akadémia 7-2.

Az állás: 1. Veszprém 15 pont, 2. Aramis 15, 3. Berettyóújfalu 12, 4. DEAC 10, 5. Kecskemét 10, 6. Haladás 7, 7. Újpest 7, 8. Nyírbátor 3, 9. Nyíregyháza 3, 10. Magyar FA 3, 11. Rubeola 1, 12. ELTE-BEAC 1.

A bakonyiak pénteken újra pályára lépnek, a Debreceni EAC csapatát fogadják. 

ELTE-BEAC–1. FCV 2-5 (1-1)

Budapest. V.: Szűcs L., Szabó P., Juhász. ELTE-BEAC: Oswald - Gémesi, Szini, Kiss G., Tarjáni. Csere: Hoffer, Daradics, Boros, Fülöp, Spáth, Tóth D., Horváth D., Károly, Appl. Edző: Béni Zoltán.

1. FC Veszprém: Spandler - Tatai, Dorogi, Bencsik Á., Gerencsér. Csere: Soós, Fridrich, Kártik, Everton, Bognár, Gavrilovics, Fellembek, Bartha, Kiss M. Edző: Fehér Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában