NB I/B piros csoport

2022.09.24. 08:00

Győzelemre hangolva a veszprémi kosarasok

Még nincs százszázalékos állapotban a Veszprémi Kosárlabda Klub. A szakvezetés és a játékosok az utolsó pillanatban is azért fáradoznak, hogy egy mindenkire veszélyes csapatuk legyen. A holt idényben becsülettel dolgozott a gárda, amely ma 18 órakor, az NB I/B piros csoportjának nyitányán, a MAFC elleni derbin a hívei kedvében járna.

KF

A bakonyi együttes a MAFC ellen kezdi meg szereplését az új évadban

Forrás: VFC

A másodosztályban legutóbb nyolcadik helyen végző, a tavaszi játékoskeretéhez képest alaposan kicserélődött együttes az új vezetőedző, Naményi Márk irányításával héthetes felkészülésen és két tesztmérkőzésen van túl. – A hozzánk visszatért játékosok és az újonnan igazoltak immáron egyre jobban működnek együtt a „régiekkel”, de még nem értünk a folyamatok végére. Néhány hétnyi közös munkára még szükségünk lenne, hogy a gépezetben minden és mindenki a helyére kerüljön. Az erőgyűjtés során sokat dolgoztunk, fizikailag rendben is vagyunk, ám taktikailag nem tartunk ott, ahol szeretném: a csapatjátékunkat még lehetne csiszolni. Az elvégzett munka ugyanakkor elégedettséggel tölt el, a jó szellemű műhelyünk lassan csapatként funkcionál – húzta alá a tréner. Naményi Márk elárulta, szeretnének minden találkozón előrelépni, reményeik szerint úgy az eredmények is jönnek majd. A fiatal átlagéletkorú keretükből egy egységes közösséget igyekeztek formálni.

– Mindent megteszünk majd a sikeres szereplésünkért, hogy a tizennégy egyletet tömörítő blokkunk alapszakaszát az első nyolc hely egyikén zárjuk. Próbálunk a fiatalságunkból előnyt kovácsolni, az ellenfeleknél gyorsabb tempót diktálni. Bizakodunk, hogy jól sikerül a bemutatkozásunk, ami nem lesz könnyű, ettől függetlenül a győzelem a célunk – jegyezte meg a tréner, aki elvárja az övéitől, hogy hétvégén a Vetési gimnázium tornatermében a maximumot adják ki magukból. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában