Foci

2022.10.07. 14:25

A középmezőnyre tapadna a Füred

A labdarúgó NB III 12. fordulójában a ZTE FC II együttesét fogadja vasárnap 15 órától a Balatonfüredi FC.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Borgulya István, a balatonfürediek vezetőedzője a Naplónak elmondta, sajnos Kaposváron pontot, pontokat hagytak legutóbb. Úgy fogalmazott, egyelőre "nem tudják átlépni az árnyékukat", de hiszi, hogy az előttünk álló hétvégén előre tudnak lépni a középmezőny közelébe. Kérdésünkre, hogy mi lehetett az oka elsődlegesen a kaposvári "zakónak" azt válaszolta, hogy azon a héten a harmadik találkozójukat játszották, és szerinte "a szünetben bent maradtak az öltözőben", a hazaiak pedig fordítani tudtak. Csapata hiába küzdött ezután, semmi nem jött össze nekik. 

A 16. helyen tanyázó, eddig 11 pontot gyűjtő ZTE II ellen biztosan nem segíthet csapatának Bartha, aki sérült, Szabó B. viszont öt sárgalap miatt van eltiltva, míg Pécseli húzódással küzd, játéka kérdéses. A 11 meccsen, 11 egységgel álló Füred edzője azonban hangsúlyozta, mindenképpen a három, azaz a győzelem a céljuk vasárnap délután a zalai kékek ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában