Nagy érdeklődés

2022.10.03. 11:15

Alig fértek el a teremben, nyolcvanan neveztek a füredi sakkversenyre

A nagy érdeklődés miatt majdnem kicsinek bizonyult a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Íves Terme, hiszen nyolcvanan neveztek a XIV. Széchenyi István Sakk Emlékversenyre.

Horváth Gábor

Külön öröm volt a sok gyermek részvétele Fotó: a szervezők

A szervezők elárulták, a szépszámú nevezés mellett külön öröm volt, hogy a legkisebbek csoportjában sokan, összesen harmincnyolcan indultak és küzdöttek a szép díjakért a rapid versenyen.

A végeredmény, felnőtt csoport, férfiak: 1. Nagy Tibor (Szombathely), 2. Matyi Attila, 3. Palla György (mindketten Veszprém). Nők: 1. Somogyi Barbara (Ajka), 2. Kissné Simon Bernadett (Pápa), 3. Kiss-Bander Marianna (Budapest).

Gyermek, FIDE (Élőponttal rendelkezők) csoportja: 1. Major Martin (Tapolca), 2. Kiss Bence, 3. Kiss Dorina (mindkettő Pápa).

Gyermek, amatőr csoport, fiúk: 1. Halmavánszki Márton (Herend), 2. Major Dániel (Ajka), 3. Füst Alex (Veszprém).

Leányok: 1. Kovács Emma Karina (Dunaújváros), 2. Farkas Katalin (Veszprém), 3. Molnár Inez (Balatonfüred).

Különdíjban részesült a legfiatalabb résztvevő, a hétéves balatonfüredi Bebők Barnabás, valamint a legidősebb versenyző, a szintén balatonfüredi, nyolcvanöt éves Papp Károly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában