Labdarúgó NB III

2022.11.04. 15:22

A Füred otthon, a Veszprém idegenben lép pályára

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában immár a 16. forduló következik, amiben két megyei csapatunk, a Practical VLS Veszprém és a Balatonfüredi FC érdekelt.

Juhász-Léhi István

Forrás: Pixabay

A Veszprém a Bicskei TC otthonában lép pályára, míg a fürediek a Puskás Akadémia II együttesét látják vendégül. Mindkét találkozón vasárnap 13 órakor indul útjára a labda. 
A tabella második helyén áll a Veszprém 35 ponttal, legutóbb az Érd ellen csúszott be egy vereség, míg előtte szeptember eleje óta veretlenek voltak. Nem lesz könnyű dolga Majoréknak, hiszen a listavezető Tatabányával döntetlenre végzett a házigazda, ám elég hektikus, kiszámíthatatlan a játékuk.
A Balatonfüred is jó szériában van, ez annak ellenére is kijelenthető, hogy néhány hete az NB I-es Paks búcsúztatta a Borgulya István edzette gárdát a Magyar Kupából, ugyanakkor az elmúlt négy fordulóban nem kaptak ki a bajnokságban, három remi és egy győzelem áll a nevük mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában