Foci

2022.11.25. 15:18

Az ősz derbije következik

Az ősz rangadójára készül a Practical VLS Veszprém, amely ma az éllovas pozícióért küzd az első helyezett otthonában a labdarúgó NB III-ban.

Horváth Gábor

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az őszi félév, de lehet, hogy az egész szezon rangadóját rendezik meg ma (13.00) Tatabányán, ahol a listavezető fogadja a második Veszprémet. A felek között mindössze egy pont a különbség, és mindkét csapat remek formában van. A Tatabánya nyolc, a Veszprém öt meccset nyert zsinórban.
Mindkét együttes 14 sikert tudhat maga mögött, és négy alkalommal veszített eddig pontot. A tatabányaiak egyszer kaptak ki (augusztus elején, Érden), illetve van három döntetlenjük, otthon a Bicske és a Kaposvár, idegenben a MOL Fehérvár II. ellen.
A veszprémiek a Puskás Akadémia II. és az Érd vendégeként maradtak alul, az ETO Akadémia pályáján pedig ikszeltek.
- Bízom a csapatomban, abban a munkában, amelyet szenvedve, olykor nehéz körülmények között, de elvégeztünk az elmúlt időszakban. Taktikus, okos játékot várok. Ellenfelünk jó formában van, stabil, egységes együttest alkot. Mi is összekovácsolódtunk, a csapatszellem hosszú ideje erős nálunk, abban nem lehet hiba. Nyilván mindkét alakulat nyerni akar, meglátjuk, mit hoz a rangadó. Remélem, sikerül közönségszórakoztató, jó meccset produkálni, bízom a sikerünkben - nyilatkozta lapunknak Pető Tamás, a Veszprém edzője.
A szakember megjegyezte: nyugodtan, csaknem komplett kerettel készülhettek az összecsapásra, egyedül a részleges térdszalag-szakadást szenvedett Héninger Bendegúz kapus hiányzik majd tőlük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában