Szlalom

2022.11.14. 17:14

Gyönyörű környezetben versenyezhettek

Október elején a Mecsekbe érkezett a Wild Dogs Szlalom karavánja a Sopia-Net Szlalom Verseny az InterCars kupáért idei ötödik fordulójával, amely a Dunántúli Szlalomkupa pontgyűjtő bajnokságának kilencedik állomása is volt.

Napló

Nem üres kézzel tértek haza a Veszprém megyei versenyzők a Mecsekben rendezett futamról

Az Orfűi-tó és környéke főleg nyáron közkedvelt, de most a hűvösebb idő ellenére egész más programra gyűltek össze az odalátogatók. Most az autósport szerelmeseit látták vendégül a szervezők a tavalyihoz hasonló szlalompályán, ahol száz feletti nevező rajtolt el. Az Orfűi-tó partján lévő utakon és a strand nagy parkolójában látványos és gyors pályát alakítottak ki a rendezők, hogy a gyors autók és ügyes kezű pilótáik sokszor századmásodpercekre egymástól csatázhassanak négy futamon keresztül. 

A nagy abszolútban, amibe a gokart és prototípus járművek is beletartoznak, a három legjobb időt Pécsvári József Alex, Lovász Róbert és Cserveni Kornél érte el. A kis abszolútban, amiben csak az autókat értékelik, Szollár Norbert, Károlyi Péter és Váry Kovács Gergő léphetett a dobogóra.

Mulicz László a laposkúszásban lopakodó Suzukijával Fotó: SR Sport Egyesület

A megyénket képviselő pilóták szépen teljesítettek, és a következő eredményekkel állhattak dobogóra. I. kategória: 1. Pathy László, II. kategória: 2. Balogh Tihamér, III. kategória: 1. Szollár Norbert, IV. kategória: 1. Váry Kovács Gergő, V. kategória: 1. Ender Attila, 2. Szalay Milán, VI. kategória: 2. Lovász Róbert, IX. kategória: 1. Bognár Hedvig Tünde, XIII. kategória: 3. Mulicz László. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában