NB I.

2022.11.17. 11:48

Igazi derbi előtt állnak a veszprémi futsalosok

Rangadóval folytatja szereplését a futsal NB I-ben a Veszprém, amely ma a listavezetőt fogadja, s ha nyer, ismét az élre állhat a tabellán.

Horváth Gábor

Evertonék az élre állhatnak

Fotó: Penovác Károly/Napló

A hazai, Kecskemét elleni vereséget követően kétszer nyert idegenben az 1. Futsal Club Veszprém, amely az Aramis SE és a Magyar Futsal Akadémia otthonából is elhozta a pontokat. Egyik találkozó sem volt könnyű, alaposan megküzdöttek a diadalért a bakonyiak, akik mindkét alkalommal 2-1-re nyertek.
Az Aramis az élmezőnyhöz tartozik, így közvetlen riválist sikerült két vállra fektetni, majd az újonc ellen „kötelező” volt a győzelem, amelyet, ha nem is simán, de szintén be tudtak húzni a veszprémiek. Ezek a küzdelmek nagy lökést adhatnak Fehér Zsolt csapatának, amely komoly derbi előtt áll.
Az MVFC Berettyóújfalu jelenleg a legjobb formában lévő együttes az NB I-es mezőnyben. Trencsényi János legénysége a második forduló óta hibátlan, nyolc meccset nyert zsinórban. A pillanatnyi erőviszonyokat és azt figyelembe véve, hogy a két csapat mindig óriásit harcol egymással, ráadásul csupán két pont most köztük a különbség, megállapítható: igazán izgalmas, szoros csata elé nézünk.
Az összecsapás ma 18.30-kor kezdődik a Március 15. úti csarnokban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában