Izgalmas derbin győztek

2022.11.01. 17:15

Két tizenéves szerezte a vendég együttes találatait

A 19 éves Kiss Milán és a 18 esztendős Molnár Raul volt eredményes a rangadót nyerő Veszprémben a futsal NB I kilencedik fordulójában. A sikerhez az is kellett, hogy az utolsó percben Spandler Mátyás büntetőt hárítson.

Horváth Gábor

Fridrich Dávidék újabb akadályon jutottak túl Fotó: Pesthy Márton

Aramis SE–Veszprém 1-2 (0-1)
Budaörs. V.: Muhari, Juhász, Apkó. Aramis SE: Soós A. - Horváth Sz., Bognár B., Sámson, Büki. Csere: Molnár G., Kövesdi, Bélavári, Lux, Moga, Fekete M., Fekete O., Szücs, Lévai. Edző: Flavius Moga.
1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Fridrich, Kártik, Everton, Gavrilovics. Csere: Soós B., Koncsol, Molnár R., Dorogi, Bognár P., Ábrahám, Bencsik Á., Gerencsér, Kiss M. Edző: Fehér Zsolt.
Szezonbeli első veresége (hazai 3-6 a Kecskemét ellen) után a szintén élcsapat Aramis SE otthonába látogatott a Veszprém. Két 19 pontos együttes nézett farkasszemet egymással a mérkőzésen, a hazaiak és a vendégek is megszerezhették volna a vezetést, de egyik oldalon sem sikerült a hálóba juttatni a labdát. A kapusok jól teljesítettek, és majdnem gól nélkül telt el az első félidő, ám a 19. percben a fiatal Kiss Milán szépen lőtt jobbról a jobb alsóba, 0-1.
A szünet után folytatódott a nagy küzdelem, a 30. percben pedig sikerült egyenlítenie az Aramisnak, Horváth Szabolcs volt eredményes, 1-1.
A hajrában jött az újabb vendég találat, Molnár Raul remek lövéssel szerzett újra vezetést csapatának, 38. perc: 1-2. Pontot menthetett volna a házigazda, amely az utolsó percben büntetőhöz jutott, ám Büki hat méteres próbálkozását Spandler Mátyás hárítani tudta. Nagyon fontos meccset nyert meg a Veszprém, amely második a tabellán és legközelebb (november 14.) a Magyar Futsal Akadémia vendégeként szerepel.

 

Címkék#futsal#NB I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában